StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Komen we vrijdag eindelijk te weten hoe de vader over de zoon denkt ?
Ik ga vrijdagavond alvast mijn digicorder instellen om de wedstrijd Standard-WB op te nemen van Sporting Telenet. Waarom ? Uiteraard om de wedstrijd nog eens rustig de kunnen herbeleven, maar ditmaal is er nog een achterliggende rede. De co-commentator op Sporting Telenet is immers niemand minder dan Eddy Snelders, jawel vader van !
Het moment om eens lekker te roddelen Eddy !
Of zou de kleine met Geeraerd hebben afgesproken hem te sparen en niet te laten invallen ?
Grapje uiteraard ! Kristof startte tegen Club Brugge en KV Mechelen telkens op de bank en bewees scherp te staan. Natuurlijk wil geen enkele speler zich verzoenen met het statuut van bankzitter, maar blijkbaar is hierover vooraf goed gecommuniceerd tussen speler en coach.

* KSV Bornem verwacht veel van Pieter Vervaet.
Pieter Vervaet leek als jeugdinternational en lid van KSK Beveren, op een mooie toekomst af te stevenen. Maar het zat voor de getalenteerde aanvaller niet altijd mee. Geblesseerd op het verkeerde moment, af en toe wat te veel gewicht enz. Hierdoor kon Pieter zich het eerste jaar bij de fusieclub Waasland-Beveren onvoldoende doorzetten waarna een uitleenbeurt volgde aan vierdeklasser St.-Gillis-Waas. Maar ook die stap terug werd geen onverdeeld succes, want St.-Gillis moest knokken tegen degradatie en Vervaet zag de coach die hem naar daar haalde (Carl De Wilde), vertrekken. Geen idee of Pieter nog aan WB toebehoort, feit is dat hij met ingang van dit seizoen de kleuren zal verdedigen van derdeklasser KSV Bornem en na een wat aarzelende entree op Breeven, wordt men daar met de dag lyrischer over Pieter.
Aanvankelijk torste hij ook in Bornem wat extra gewicht, maar thans oogt Vervaet bijzonder fit en was hij in de voorbereiding in een productieve bui wat als spits bij een nieuwe werkgever prettig meegenomen is. Vanaf dit weekend is het echt om de knikkers te doen want dan moet Bornem proberen op bezoek bij vierdeklasser Witgoor Dessel een ronde verder te komen in de Beker van België.

*Steven Cohen kiest voor WB.
Steven cohen heeft een dubbele nationaliteit, Frans-Israelisch..hij is geboren in Marseille, speelde bij de jeugd van Montpellier. Op zijn 20ste trok hij naar de Spaanse derde klasse, promoveerde er met Ferrol. Hij tekende een 4-jarig contract bij Deportivo La Coruna maar die ploeg kon zijn financiële verplichtingen niet nakomen. Hij belandde uiteindelijk bij Salamanca. In 2009 trok hij naar de eerste klasse in Israël, bij Hapoel RA'anana was hij de duurste transfer ooit. Hij haalde met de club de bekerfinale maar verloor die tegen Beitar Jeruzalem de ploeg waar hij de voorbije twee jaar speelde.

PVW.