StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Leuke weetjes na Standard-WB.
Geert ? Heef WB een nieuwe coach ? De Persverantwoordelijken op Sclessin nemen het blijkbaar niet zo nauw met namen van de tegenstander. Op het blad dat de journalisten voor aanvang van elke wedstrijd krijgen met daarop de opstelling van beide elftallen + bankzitters en de namen van het scheidsrechterlijk kwartet, kreeg Dirk Geeraerd een nieuwe naam : Geert Geeraerd. Klinkt ook niet slecht natuurlijk! Overigens, ik ken iemand die Geert heet en die ze Greet noemen en dat is al wat bedenkelijker. Wees gerust mannen, het gaat zeker niet over ons fantastisch lid Geert De Vreese uit Deinze (voorheen De Pinte).

Vader Eddy Snelders was vrijdagavond co-commentator bij de Sportingtelenetmatch tussen Standard en WB. Onze ex-assistent-condscoach vond Michaël Seoudi de eerste helft WB’s beste man. Balvast en mee in de opbouw naar het prachtige doelpunt van Dugary. Na rust zakte Micka behoorlijk diep weg (net als zijn ploegmaats overigens), maar met dat fenomeen kampte Seoudi ook vorig seizoen in tweede. Jammer dat Eddy zoon Kristof niet mocht beoordelen, want er was geen invalsbeurt voor Snellie. Nu ja jammer, de tweede helft was WB in alle opzichten onbestaande en dan is het sowieso ondankbaar inkomen.

Mooi gebaar van Colin Coosemans die als bankzitter in het slot van de wedstrijd op Sclessin een gebaar van “prima gedaan” in petto had voor zijn collega Michaël Clepkens bij een goeie tussenkomst. Zo hoort het uiteraard : er mag/moet concurrentie zijn, maar daarbij is wederzijds respect een onontbeerlijk gegeven.

PVW.