StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met autobus vanuit Bornem naar Genk.
Op zaterdag 15 september om 20 uur speelt WB in Genk.
Vanuit Den Belly’s zal er een bus rijden naar Genk.
Interesse ? Een mailtje naar info@geelblauwdenbellys.be volstaat.
De bus zal om 18 uur vertrekken en de prijs voor leden bedraagt 5 Eur, 8 Euro voor niet-leden. Opgelet : op 1 september speelt Waasland-Beveren in Kortrijk, maar voor deze verplaatsing wordt door Den Belly’s geen bus voorzien.

jupilerProLeague * Terugblik op speeldag 3.
Kortrijk – Charleroi 0-1 : voor mij de verrassing van deze speeldag en wetende dat de beste Carolo (Hervé Kagé) op de bank vertrok. Als een muur optrekken punten oplevert, zullen de Charleroi supporters dat niet erg vinden. Hopelijk moet WB zijn volgende verplaatsing (naar Kortrijk) het gelach niet betalen.

Standard – WB 3-1 : de thuisploeg was voetballend veruit de betere en onze tweede helft was er amper drang naar voren, maar eerlijk is eerlijk, de scheidsrechterlijke beslissingen waren eenzijdig in ons nadeel. Geen penalty gekregen kort na de gelijkmaker van Standard, maar wel eentje tegen die er geen was.

Cercle Brugge – Anderlecht 0-3 : Knappe winst en misschien zijn de Brusselaars nu wel definitief gelanceerd. Van Den Brom (Peter Van Vossen was in Nederland een tijdje zijn assistent), heeft het zeker in zich om het hier te maken.

Genk-Lokeren 1-0 : Lokeren is het puntje dat het vorige week op de valreep tegen Bergen pakte, alweer kwijt. Verdiende winst voor Genk, maar vlot gaat anders.

Gent – OHL 1-1 : Gent kan onmogelijk met veel vertrouwen afzakken naar de Freethiel. Zeer knap ook van OHL dat van plan lijkt zijn tweede seizoen in eerste minstens evengoed te doen als vorig seizoen. En laat die Ibou maar los ! Ik had hem graag zien komen naar WB.

KV Mechelen – Club Brugge 3-3 : spektakelmatch en de bevestiging dat KV dit seizoen de blik op play-off1 mag richten.

Bergen – Lierse 1-1 : de mannen van Scifo lieten een steekje vallen, maar anderzijds goed gedaan van Lierse.

Beerschot – Zulte-Waregem 1-1 : logisch resultaat ?

Waasland-Beveren staat helemaal onderaan, maar in goed gezelschap.
We mogen echter aannemen dat Beerschot en Cercle daar gemakkelijker zullen weg geraken dan WB. De Geeraerd-boys moeten vermijden de kloof met ploegen als Lierse, OHL en Charleroi niet te groot te laten worden.

PVW.