StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bossie kreeg er weer flink van langs.
Het was maandagavond weer genieten geblazen tijdens de eerste aflevering van Voetbal International op RTL7. Als zo vaak waren Johan Derksen, René Van der Gijp en Jan Boskamp de gast. Moderator Wilfred Gené vroeg bij het begin van de uitzending aan zijn gasten hoe ze het nieuwe decor vonden. Toen Bossie antwoordde dat het keurig was, reageerde Van der Gijp begrijpend en stelde dat Jan zich altijd snel thuis voelde in een bordeelachtige omgeving.

Daarna vroeg de moderator aan zijn gasten waar ze op verlof waren geweest.
Boskamp was naar eigen zeggen bij zijn hek gebleven (veronderstel dat hij daarmee thuis bedoelde) en ook hier reageerde Van der Gijp instemmend door te stellen dat, als Jan voor een zuiderse vakantie kiest moet hij wel 28 liter zonnebrand meeslepen en da’s natuurlijk geen zicht.
Vervolgens mochten de gasten hun moment van de week kiezen.
Boskamp koos voor een opmerkelijk incident met een speler van Verona die 3 jaar schorsing had gekregen voor omkoping tijdens een wedstrijd waarin betrokken speler was ingevallen toen het al 0-4 stond en er uiteindelijk maar eentje was bij gekomen.
Betrokken speler krijgt niet eens de kans bij de Italiaanse voetbalbond om zich te verdedigen en is uit protest tegen zijn 3 jaar schorsing in hongerstaking gegaan waarop Van der Gijp enthousiast Boskamp toebrulde : “dat zou jij ook een keertje moeten doen” !

PVW.