StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften winnen bij TK Meldert.
Zondagnamiddag hebben de beloften van Waasland-Beveren met 0-2 gewonnen op bezoek bij vierdeklasser TK Meldert. Nu ja beloften, dat klopt niet helemaal, want liefst 9 spelers van de A-kern waren van de partij waardoor David Penneman de coaching voor zijn rekening nam.
Bij de rust was de stand 0-1 (kopbaldoelpunt van tester Turaci).
Omdat Seoudi na rust een een-twee met Christophe Lepoint verzilverde, werd de eindstand op 0-2 bepaald.

* Lepoint tot het einde van het seizoen bij Waasland-Beveren.
Christophe Lepoint is één van de spelers die al lang hoog op het verlanglijstje van WB stond, maar ditmaal kon de deal met KAA Gent wel succesvol worden afgerond.
Christophe was geruime tijd uit met een beenbreuk na een auto-ongeval en een nachtje stappen en heeft een lange revalidatie achter de rug. Hij maakte de voorbereiding met Gent mee, maar ontbeert waarschijnlijk nog een pak matchritme. Als Dirk Geeraerd er in slaagt de soms wat rebelse Lepoint in het gareel te laten lopen, is zijn komst naar de Freethiel een godsgeschenk. Christophe is een fantastische voetballer en nu al realiseer ik mij dat zijn vertrek naar Gent na dit seizoen, een aderlating zal betekenen. Maar uiteraard kan ik de redenering van de clubleiding perfect volgen, want zij beroepen zich in het geval van Lepoint op de kortetermijnvisie en na dit seizoen zal alles afhangen van de klasse waarin volgend seizoen wordt gespeeld.

PVW.