StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Proficiat Inneke en Danny.
Niet vergeten, maar door de actualiteit en de drukte wat naar de achtergrond verdwenen.
Nu vrijdag is het twee weken geleden dat Bornems oogappel (de internationale Dodentocht) op het programma stond. Met Inneke Verhavert en Danny Michiels verschenen 2 sportievelingen van Den Belly’s aan de start, maar bij vertrekken bleef het niet, want beiden legden een foutloos parcours af. Danny bereikte de finish omstreeks 07.37 uur en alhoewel we weten dat ons bestuurslid deze afstand vlotjes in de benen heeft, blijft het een bijzonder knappe prestatie. Van ons Inneke betwijfel ik of zij regelmatig gaat stappen (toch niet op de manier zoals tijdens de Dodentocht) en dan is het uitdoen van die 100 kilometer sowieso een groots nummer. Dikke proficiat gasten ! Wie treedt er volgend jaar in hun sporen ?

Met de bus vanuit Den Belly’s naar Genk.
Wie interesse heeft om op zaterdag 15 september mee te rijden naar Genk, kan zich per mail melden via : info@geelblauwdenbellys.be
Er zijn al een aantal inschrijvingen, maar de bus zit nog lang niet vol en de spelers zullen jullie steun best kunne gebruiken.
De ticketprijzen zijn nog niet bekend, maar zodra we daarover meer weten worden die op onze website gepubliceerd en aan de inschrijvers doorgemaild samen met het rekeningnummer van onze supportersclub.

Patrick Van Wesemael.