verslag Wedstrijd Beloften tegen E.Zele (beloften) 7-1

De wedstrijd verliep in het begin moeizaam tegen een goed georganiseerd team.
Na een aantal kleine kansen konden de jongens uiteindelijk toch scoren op hoekschop. Nathan bracht de bal richting 2de paal waar Timo binnen tikte. E.Zele kon ook een paar keer in de buurt van doelman Wannes komen maar echt ingrijpen moest hij niet doen.
De eerste helft zat er bijna op toen we nog een vrije trap kregen. Een ingestudeerd nummertje tussen Arne en Yannick, waarvan Yannick de bal enig mooi in de kruising trapte. 2-0

Na de rust werden een aantal vervangingen gedaan (6-tal).
De scherpte in de ploeg was beter en ook meer lef. De passing ging vlotter zodat na 4' in de 2de helft al de 3-0 op het bord stond. Een mooie doorsteekpas van Arne naar Kristiaen die het overzicht hield en opzij legde voor Denis die afwerkte.
6' later was het weer doelpunt, opnieuw Arne met een mooie doorsteekpas en deze keer was het Hakan die scoorde.
We moesten even wachten om opnieuw een doelpunt te zien, een aantal kansen waren er zeker nog met Kristiaen die keihard op de dwarsligger trapte. Maar in de 35' kon uiteindelijk de 5-0 gescoord worden door Felipe op aangeven
van Hakan.
E.Zele kwam nog eens aan het doel, de bal werd, via tussenstation, nog in doel gekopt na een diepe bal. 5-1.
Waasland Beveren maakte ook nog de 6-1 na een goede omschakeling waarbij Yannick Felipe kon diep steken en die bleef kalm en scoorde in de benedenhoek.
Uiteindelijk werd het nog 7-1 na goed druk zetten van Karim en Kristiaen op de doelman, Karim kon de bal afnemen en voor doel brengen waar Denis de bal binnen te tikken had.