StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* We ontvangen hem met plezier : Mohammad Ghadir onze tweede spits is hier.
Bijna 20 spelers, als het klopt zouden het er 19 moeten zijn, hebben sinds het ingaan van de transferperiode de weg naar de Freethiel gevonden. De toeloop is dermate dat er mij woensdag iemand belde (ga zijn naam niet noemen, maar hij is een geweldige supporter en trouw bezoeker van deze website), om zijn ongerustheid kenbaar te maken. Toen ik hem vroeg waarover, antwoordde hij doodleuk dat het al 2 dagen geleden was dat er nog een transfer was afgerond door Waasland-Beveren. Makker, ge kunt vanaf nu weer op uw 2 oren slapen ! Toch is Mohammad Ghadir niet de eerste de beste. Een man met referenties waarover collega Rudy Beck binnenkort zeker een gesmaakte bijdrage aflevert.
Het wordt een race tegen de klok om Ghadir tegen zaterdag speelgerechtigd te krijgen, want de administratieve molen draait in deze vakantieperiode (voor zover hij dat anders wel doet) nog niet op volle toeren.

* Derdeklassers zijn al aan tweede speeldag toe.
Het gaat zo snel dat een mens er de tel zou bij verliezen.
Niet volgend weekend, maar woensdagavond werd speeldag 2 in de derde klasse afgewerkt.
Bornem heeft zijn eerste puntje beet na 2-2 in Ronse.
Berchem heeft zijn start niet gemist. De Selleslags-vrienden hielden onze Scheldeburen met 1-0 af. Het Rooi lijkt nu al klaar voor een mooi seizoen.

* Proficiat Isidoor en Maria.
Eigenlijk hoort dit nieuwtje eerder thuis in de rubriek “uit de keuken van Den Belly’s”, maar omdat het in deze tijden zo’n unieke gebeurtenis is, vermeld ik het graag bij de Freethielsprokkels.
Gisteren, donderdag 23 augustus, waren Isidoor Van Doren en Maria uit Londerzeel liefst 60 jaar gelukkig getrouwd. Isidoor, vader en schoonvader van Walter en Lea en grootvader van Bart, is ondertussen een eind in de tachtig, maar zit elke thuiswedstrijd nog trouw op zijn zitje van tribune G. Hij beleeft de wedstrijden nog altijd met een enthousiasme dat vergelijkbaar is met de tijd waarin hij Maria leerde kennen. Er lopen in eerste en tweede klasse geen arbiters rond die konden ontkomen aan de verwensingen van Isidoor, want hij accepteert geen enkele nadelige beslissing ten opzichte van Waasland-Beveren.
Tijdens de laatste fandag zette zijn vrouw Maria voor het eerst voet op de Freethiel.
Isidoor doet dus in zijn vrije dagen aan klantenbinding voor Waasland-Beveren.
Volgend seizoen een nieuwe abonnee er bij Isidoor ?
Het is bijna overbodig te zeggen dat de familie Van Doren trouwe klanten van supportersclub Den Belly’s zijn en noeste medewerkers van het Themacafé.
Daarom nogmaals onze oprechte gelukwensen namens de hele Waasland-Beverenfamilie aan het jubilerende echtpaar.

PVW.