verslag BELOFTEN ONDERUIT BIJ CERCLE.

Vrijdagavond hebben onze beloften kansloos met 3-0 verloren in Cercle;
De voorbereiding op deze wedstrijd begon al onder een ongunstig gesternte, want door een ongeval in de Kennedytunnel arriveerden enkele spelers te laat op de afspraak in Beveren.

De mannen van Tim Bavré begonnen slap aan de wedstrijd en verkeerde passing lag op het kwartier aan de basis van de 1-0 voor de thuisploeg. Even later zou Franco Zennaro met een hamstringblessure geblesseerd uitvallen, maar gelukkig viel de schade achteraf bekeken nog mee. Op de 1-0 ruststand viel niets af te dingen.
Aan de rust voerde coach Bavré een aantal omzettingen door waardoor zijn jongens beter in de partij kwamen. Levensgrote kansen leverde dat niet op, maar het spel was een stuk evenwichtiger dan in het eerste bedrijf.
Kantelmoment was de 56ste minuut toen een speler van Cercle met de rug naar doel vanuit een onmogelijke positie een hakje deed dat met de nodige bijval voorbij Sam Vermeylen zeilde.
Een combinatie Kruz-Beliaev leverde net niet de aansluitingstreffer op en een kwartier voor tijd gooide de thuisploeg de wedstrijd definitief op slot met de 3-0.
De beloften van Waasland-Beveren konden vrijdagavond geen aanspraak maken op een gedeelte van de inzet.
Voorlopig blijft het nog wachten op het eerste doelpunt, maar dat valt hopelijk op maandag 10 september wanneer om 20 uur op Puyenbeke KAA Gent de gast is.