StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag BELOFTEN PAKKEN EERSTE PUNT.

Maandagavond hebben de beloften van Waasland-Beveren hun eerste competitiepuntje laten optekenen. Op het veld van KV Mechelen werd na een 0-0 ruststand, uiteindelijk 1-1 gelijk gespeeld. De eerste helft was er eentje om snel te vergeten. Moeizaam op gang gekomen, te lang gesloten gebleven en veel slordigheden.

Gilles Pringels mocht aan de tweede helft beginnen omdat Moutinho Da Silva licht geblesseerd mocht rusten. Diezelfde Pringels lag op de 62ste minuut aan de basis van de openingstreffer. Gilles schoot hard op doel en keeper Bibouw moest de bal lossen waardoor de goed gevolgde Dugary voor de 0-1 kon zorgen.
Een ongelukkige tussenkomst van een overijverige Dugary leidde tot een vrijschop voor de thuisploeg en die werd mooi voorbij een kansloze Vermeylen geknald.
In de eindfase van de wedstrijd kwamen de mannen van Tim Bavré nog een keertje dichtbij de winninggoal. Cruz met een gemeten voorzet en Dugary die op de Mechelse doelman trapte, maar Arne Van Den Eynde kon net niet op doel besluiten. Zo eindigde dit duel op 1-1 en misschien had er wel iets meer ingezeten voor de Waaslanders. Onthouden we verder een zeer degelijke match van Christophe Lepoint die echter ongestraft te vaak hard mocht aangepakt worden. Volgende opdracht voor de beloften van Waasland-Beveren komt er aan op maandag 24 september om 20 uur wanneer Charleroi de gast is op Puyenbeke.

Volgende spelers verschenen aan de aftrap :
Sam Vermeylen, Michiel Clippelaar, Sam Gijsbrechts, Dean Van Den Winckel, Joëll De Smet, Alain-Pierre Mendy, Dugary, Christophe Lepoint, Denis Beliaev, Daniël Cruz en Filipe Moutinho Da Silva

Bankzitters : Ruben Coppens, Troy Rensing, Yannick Cathoir, Can Hakan, Lennaart Jenart, Arne Van Den Eynde en Gilles Pringels.
Vervangingen :
45ste minuut : Moutinho Da Silva (met blessure) door Pringels.
65ste minuut : Clippelaar door Cathoir.
73ste minuut : Beliaev door Van Den Eynde.

Patrick Van Wesemael