StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Overzichtje lagere reeksen.
YB Beveren blijft mee aan kop in vierde provinciale E Oost-Vlaanderen. Ditmaal werd met 3-2 gewonnen van Kallo B. YB Beveren deelt de leiding samen met Tielrode en VK Hamme.
In vierde klasse A was Robby Buyens aan het feest. Terioden-Welle haalde het met 0-2 op het veld van Gent-Zeehaven. Terioden-Welle rukt hierdoor op naar de middenmoot.
In derde klasse A was er nieuw verlies voor Berchem (0-2 tegen Rupel-Boom), Haalde Bornem een gelukkig puntje bij Torhout (0-0) en kwam ook Rc Mechelen met dezelfde score goed weg in Hamme. Hoogstraten profiteert na 3-1 tegen de Snellie-boys van Cappellen.
Temse ging fors onderuit bij Geel-Meerhout. Bij al deze ploegen zitten er spelers of trainers met een verleden op de Freethiel.
De stunt van het weekend in tweede kwam op naam van Tubeke dat leider Boussu Dour in eigen huis verraste met 0-1 en wat tof dat Hervé Onana scoorde.
De mannen van Czernia (Sportkring Sint-Niklaas) verloren met 2-0 in Woluwe waardoor de Brusselaars verrassend mee op kop staan.

* Gervinho en Touré medesmaakmakers.
Gisteren stonden Manchester City en Arsenal tegenover mekaar, of Yaya Touré tegen Gervinho. Het werd een billijk gelijkspel en daarmee zullen de bezoekers uit Londen gelukkiger zijn geweest dan de thuisploeg. Beide Ivorianen met een SKB verleden speelden een goeie wedstrijd.

* Proficiat Greg.
Eveneens gisteren bezorgde Philippe Gilbert heel België een kippenvelmoment met het behalen van de wereldtitel. Schitterend gedaan van Gilbert, maar minstens even knap is het vele voorbereidende werk van het hele team en daarvan maakt Greg Van Avermaet natuurlijk deel uit. Greg eindigde overigens nog zeer verdienstelijk op een 25ste plaats.
En voor wie niet zou snappen wat dit stukje wielrennen hier komt doen : Greg Van Avermaet speelde ooit één wedstrijd (vriendschappelijk op en tegen Temse) met het fanion van KSK Beveren.

PVW.