StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kalendernieuws.
De zitting van de kalendercommissie heeft voor WB één belangrijke en een minimale wijziging opgeleverd. Het Oost-Vlaams derby tussen Lokeren en WB behoudt zijn plaats op de kalender op woensdag 31 oktober, maar de match begint om 20.30 uur in plaats van 20 uur. De wedstrijd WB-Standard die voor zaterdag 1 december was voorzien, wordt een dag later gespeeld nl. op zondag 2 december om 18 uur. Voor de wedstrijden in oktober zijn er geen verschuivingen, want eerder raakte al bekend dat Anderlecht-WB wordt gespeeld op vrijdag 19 oktober om 20.30 uur.

* Nog een late bekerrechtzetting.
In mijn verslagje van Brussels-WB herinner ik mij te hebben vermeld dat Doumbia 90 minuten de kans kreeg om zijn geschonden blazoen tegen Lierse op te poetsen, maar het waren er uiteraard geen 90 maar slechts 45. Omdat de licht geblesseerde Sibum aan de rust vervangen diende te worden, schoof Belhocine een rij naar voor en kwam Doumbia de positie van Karim overnemen.
Verder onthou ik van de 1/16de finales van de Beker van België het schitterend debuut van Jooachim Van Damme, want hij scoorde al meteen in zijn eerste officiële wedstrijd voor KV Mechelen. En ook leuk voor Bjorn Vleminckx dat hij nog eens mocht spelen met Blauw-Zwart en typisch voor Bjorn is dat als hij mag spelen er wel eentje tegen het net wordt geprikt dat op zijn naam komt.

PVW.