StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Nog te vroeg voor D’Ulivo en Ghadir.
Er moet dit weekend zeker gewonnen worden tegen Bergen, maar die klus moeten de mannen van Dirk Geeraerd sowieso zien te klaren zonder Cedric D’Ulivo en Ghadir.
Voor beiden komt deze wedstrijd te vroeg en laat ons duimen voor de volgende match in Anderlecht op 19 oktober. Het interlandweekend is dus welkom om wat manschappen te recupereren. Misschien krijgt Ghadir vandaag groen licht om vanaf morgen met loopoefeningen te starten.

* Voetbal moet cluboverschrijdend zijn.
Gisteren toonde ik al mijn zwakte voor grote voetballes die zich als kleine mensen nog het best voelen, herinner mijn pleidooi voor Messi. Het toeval wil dat diezelfde avond Barcelona aan de slag was in Benfica en Carlos Puyol een kwartier voor tijd na een luchtduel ongelukkig op zijn arm belandde met als bijzonder pijnlijk gevolg vermoedelijk een breuk in de bovenarm. Nu worden voetballers wel eens het slachtoffer van zwaardere blessures, maar wat mij trof tijdens de rechtstreekse uitzending was het opstijgend spontaan applaus van het hele stadion toen Puyol per brancard werd afgevoerd. In die pijnlijke omstandigheden even afstand doen van het supportersplugne, het bezorgt mij steeds een kippenvelmoment.

PVW.