StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* YB Beveren lijdt gevoelig verlies.
Verkiezingsdag is YB Beveren slecht bekomen. Bij middenmotor Meerdonk werd met 4-1 verloren. Voorlopig geen wolkje aan de lucht, want de achterstand op leider Bazel B bedraagt niet meer dan 4 punten.
In de vierde klasse A mag Terioden-Welle met coach Robby Buyens zijn thuiswedstrijden afwerken op het prachtige sportcomplex van Dender, maar dat werkt blijkbaar aanstekelijker op de bezoekers dan op de thuisploeg. Ditmaal werd het 2-2 tegen Appelterre, maar Terioden blijft in de stand goed volgen en staat in de subtop.
In derde klasse A is Hoogstraten zichzelf aan het bombarderen tot superfavoriet met op voorlopig speelbare afstand een aantal ploegen die onze speciale aandacht zullen blijven trekken. Bornem won knap met 3-1 van Koksijde met o.a. een doelpunt van Koen Stabel (ex-KSK Beveren). Het debuut van Thierry Pister met Racing Mechelen was geen voltreffer. Tegen het laag geklasseerde Turnhout bleef het bij een troosteloze brilscore. Deinze won zaterdagavond al met 3-1 van Berchem, maar de mannen van Bart Selleslags hebben dit seizoen al vaker bewezen dat zij vrij vlot over een tegenslag kunnen stappen. Toch maar liever niet gewennen aan slechte gewoontes Bart ! Jan Ceulemans heeft zijn kennismaking met derde klasse niet gekoppeld aan een overwinning. Tegen het sterke Geel-Meerhout werd verdienstelijk een punt gepakt, maar daar schiet Cappellen weinig mee op.
Hoe jammer ik het ook zou vinden, maar de dagen van Czernia bij SK Sint-Niklaas lijken nu echt geteld. Ondanks de aanwezigheid van Vincent Kompany in de tribune, trok Eupen met 1-4 aan het langste eind.

PVW.