StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Doet WB beter dan Schotland ?
Volgens Filip Joos die verslaggever was voor de VRT tijdens België-Schotland van afgelopen dinsdag, viel er bij de bookmakers zoveel te verdienen met winst van de Schotten tegen de Rode Duivels als met een overwinning van Waasland-Beveren in Anderlecht deze avond.
Gezien de moeilijke omstandigheden waarin WB voor de dag moet komen in Brussel (zonder Shis, Ghadir en D’Ulivo), zou ik al een tevreden supporter zijn indien onze jongens zich straks even kranig verdedigen als de Schotten dat deden eerder deze week.
Shish keert overigens volgende week woensdag terug uit Israël en is ten vroegste inzetbaar op Lokeren (mist dus de thuiswedstrijd tegen Zulte-Waregem). De burenstrijd komt ook haast zeker te vroeg voor D’Ulivo die nog altijd niet de groepstrainingen heeft hervat. Daarvoor kwam wel groen licht gisteren donderdag voor Ghadir.

* Horeca past prijzen aan.
Het fors optrekken van de horecaprijzen op de Freethiel met ingang van het nieuwe seizoen, was al langer een heikele kwestie bij heel wat supporters. Dat er iets zou/moest veranderen was een quasi zekerheid, maar wat ? Veel overleg heeft de volgende oplossing opgebracht : vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd (zaterdag 27 oktober thuis tegen Zulte-Waregem), zal wie 10 bonnetjes bestelt, een gratis elfde bonnetje ontvangen. Deze maatregel geldt zowel voor het Themacafé als voor de drankpunten in de nieuwe tribune.

* Prijzen bekermatch tegen Oostende bekend.
Op woensdag 28 november om 20.30 uur moet Waasland-Beveren proberen de kwartfinales van de Beker van België te halen. Tegenstander op de Freethiel wordt tweedeklasser Oostende dat in de 16de finales verrassend OH Leuven uitschakelde. Als WB daarin zou slagen, maar we willen het vel van de beer niet verkopen vooraleer hij is geschoten, wacht een boeiende dubbele confrontatie met ofwel Cercle ofwel Club Brugge.
Voor de thuiswedstrijd van woensdag 28 november zijn de prijzen als volgt :
Staanplaatsen = 10 Euro.
Zitplaatsen = 15 Euro.
Centrale zitplaatsen hoofdtribune = 20 Euro.
Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen, vanaf 12 t.e.m. 16 jaar kost een ticket op de staantribune 5 Euro.

PVW.