StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Hou vrijdag 16 november vrij in jullie agenda ?
Er wordt al een tijd werk gemaakt van het vinden van een geschikte datum voor een sportavond in het Themacafé, maar de agenda’s zitten overvol. De kogel is nu toch door de kerk en de Supportersfederatie van Waasland-Beveren heeft vrijdagavond 16 november gereserveerd. Afspraak om 19.30 uur in het Themacafé van de Freethiel en als gasten werden manager Dirk Poppe en middenvelder Bas Sibum uitgenodigd. H et is de bedoeling om dit initiatief op regelmatige tijdstippen te herhalen.
Van elke supportersclub wordt verwacht dat zij een inspanning doen om te proberen een tiental mensen te mobiliseren zodat het Themacafé gezellig vol zit. Uiteraard is de inkom gratis en hoeft men niet bij een supportersclub aangesloten te zijn om deze sportavond bij te wonen. Omdat Dirk Poppe van de partij zal zijn, is het een uitstekende gelegenheid om wie al een tijdje met vragen rondloopt, deze zonder omwegen aan onze algemeen manager te stellen. Kortom, dit kan wederom het begin worden van een hele reeks ouderwets gezellige en informatief interessante sportavonden waar het wel en wee van de club onder de loep wordt genomen en supporters op de eerste rij zitten om mee de avond te bepalen. Allen op post !

* YB Beveren en Snellie aan het feest.
Uit het weekendvoetbal onthouden we dat YB Beveren zijn revanche beet heeft voor de eerste thuisnederlaag. Bij het puntenloze Hoogeinde werd vlotjes met 1-6 gewonnen.
Ceulemans en Cappellen mochten ook juichen. Cappellen won met 2-0 tegen Koksijde en met een assist en een afgedwongen (of was het een uitgelokte strafschop) had Kristof Snelders een niet onbelangrijk aandeel in de winst.
Knappe winst ook van Bornem tegen Rc Waregem en van Berchem tegen Wetteren.

* Lokeren-WB om 20.30 uur.
Ik meen begrepen te hebben dat er in het begin van de week hier en daar wat twijfel werd gezaaid over het aanvangsuur van Lokeren-WB. Voor alle duidelijkheid : wie vanavond geen moment van het Wase derby wil missen, de aftrap wordt om 20.30 uur gegeven.

PVW.