StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* vrijdag 16 november is er sportavond op de Freethiel.
Daags voor de clash met Club Brugge loopt het Themacafé hopelijk even gezellig vol, ditmaal voor de sportavond van de Supportersfederatie. Er wordt afgetrapt om 19.30 uur en aan de reacties die ik her en der heb opgevangen, zou het best druk kunnen worden.
Gasten zijn manager Dirk Poppe, speler Bas Sibum en het item veiligheid zal qua actualiteit worden toegelicht door Vincent Kiekeman en Luc De Maere.
Het is een aloude traditie dat het publiek actief kan deelnemen aan de sportavond door vragen te stellen aan de gastsprekers. Kortom, maak deze avond zeker vrij voor een hopelijk geslaagd voorspel op de topper van de dag nadien tegen Club Brugge. Plaats van afspraak : het Themacafé op de Freethiel.

*Er is nog hoop voor Blauw-Zwart.
En nu we het toch al even hebben over Club Brugge, deze losse bedenking.
Het sportnieuws wordt sinds zondagavond gedomineerd door het ontslag van Leekens.
Club hoeft zich echter geen zorgen te maken, want naar verluidt is ook nu weer 90 procent van het werk voor zijn opvolger in orde. En over procenten gesproken, ik zou al blij zijn met 5 procent van de ontslagvergoeding van Leekens.
Het ontslag is trouwens een beetje WB-gerelateerd, want de assistent van Leekens mocht eveneens zijn koffers pakken, want Rudi Verkempinck was tot tweemaal toe hoofdtrainer van RS Waasland.

PVW.