StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* YB Beveren een beetje op drift.
Als ik mij louter op de resultaten focus (maar de laatste 2 wedstrijden van WB hebben aangetoond dat die totaal niets zeggen over de krachtsverhoudingen tussen de lijnen), zit YB Beveren momenteel in een dipje. Alhoewel, een thuisnederlaag leiden tegen de koploper (in dit geval Tielrode) is natuurlijk geen schande. Door deze nieuwe nederlaag is YB wel naar de middenmoot afgegleden en dat terwijl het op een gegeven ogenblik de indruk wekte mee te zullen doen voor de titel.

* Vrijdag sportavond !
Het wordt een druk weekend voor de supporters van Waasland-Beveren, althans zij die begaan zijn met het lot van hun favoriete club. Zaterdag ontvangen Dirk Geeraerd en zijn spelers het grieperige Club Brugge, maar een dag eerder op vrijdag 16 november, is er sportavond in het Themacafé van de Freethiel. De deuren gaan open vanaf 19 uur en ga er maar van uit dat een uurtje later als de eerste spreker op het gestoelte wordt verwacht, het Themacafé goed en gezellig gevuld zal zijn. Wees er dus tijdig bij en wacht niet het laatste moment af om op een zitplaatsje te rekenen. En wedden dat de Themacafébazen iets speciaals in petto hebben ?
Maar onze gasten Bas Sibum en Dirk Poppe hebben ook wel iets te bieden, nl. goeie gastspreker zijn voor een tof publiek. Van Sibum kan ik dat alleen maar veronderstellen, want wie kan mij een Nederlander noemen die niet of moeilijk uit zijn woorden komt ?
Mijn andere gast is een plezier om te interviewen. Een geweldige spreker die bij toehoorders het tijdsbesef naar de vergeethoek praat. Dirk Poppe kan inderdaad op een fantastische wijze de mensen boeien en als dat toevallig mensen zijn die dezelfde passie delen als onze manager, kan hun avond niet meer stuk. Kortom, wie vrijdagavond omstreeks 22 uur nog met vragen over WB zit, heeft ofwel niet goed geluisterd, ofwel te lang aan de toog gezeten.
En zeker niet te versmaden : wie met vragen/suggesties zit omtrent veiligheid (kan het mij nauwelijks voorstellen, want zowel met veiligheidsverantwoordelijke Vincent Kiekeman als met de spotters Luc De Maere en Andy De Dobbelaer van de politie Beveren zitten we op dat vlak op eenzame hoogte), Luc en Andy zijn van de partij en zullen met plezier jullie nieuwsgierigheid bevredigen.

PVW.