StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Cappellen zondag op bezoek bij onthoofd Bornem.
Onze gewezen en nog niet vervangen peter van Den Belly’s Kristof Snelders, is zondagnamiddag met Cappellen de gast in het Bornemse Breevenstadion. Toen Kristof een paar maand geleden aan Cappellen werd uitgeleend, werd in ons bestuur spontaan en haast onmiddellijk afgesproken om wie in de mogelijkheid zou zijn, Snellie te gaan aanmoedigen als blijk van sympathie voor bewezen diensten voor onze supportersclub. Voor een goed begrip : we zijn niet tegen KSV Bornem, maar wel voor Kristof Snelders.

Bornem heeft overigens een turbulente maandagavond achter de rug. Het staat op een zeer knappe derde plaats en maandagavond maakte coach Yves Van Borrem bekend dat hij de Klein-Brabanders zou verlaten omdat hij voor 2,5 seizoenen zijn lot aan Deinze had verbonden. Zijn mededeling kwam als een donderslag bij heldere hemel voor de Bornemse spelersgroep die verweesd achter blijft.

De onverwachtse gebeurtenissen in het Breevenstadion zouden wel eens kunnen uitpakken als een vervroegd kerstgeschenk voor de mannen van Jan Ceulemans. Zelfs met al zijn ervaring lukt het Jan voorlopig niet om Cappellen uit de degradatiezone te loodsen en dat moet op den duur toch een onaangename ervaring zijn voor een man met zoveel verdienste in ons vaderlands voetbal. Overigens, ik neem aan dat zondag naast Kristof Snelders nog wel een aantal ex-KSK Beverenspelers van de partij zullen zijn in het kamp van Cappellen. Denk dan aan Jasper Vermeerbergen, maar vermoed dat Spencer Verbiest in de lappenmand ligt.

Bij Bornem is Koen Stabel ook dit seizoen een vaste waarde geweest in het team van de dus nu vertrokken Yves Van Borrem. Ook Koen heeft een verleden op de Freethiel, maar vindt met de week beter zijn draai bij de Klein-Brabanders en dat resulteert in het op regelmatige basis meepikken van zijn goaltje. Trouwens, in Deinze krijgt Van Borrem te maken met alweer 2 ex-spelers van WB, nl. Jean-Pau Kielo-Lezi en Jan Masureel.

Wie interesse heeft om de immer goedlachse Kristof Snelders zondag nog eens aan het werk te zien, de aftrap in het Breevenstadion wordt om 14u30 gegeven.

PVW.