verslag BELOFTEN MOETEN HANDEN THUIS PROBEREN HOUDEN.

Voor een goed begrip : deze opmerking slaat enkel op het gedrag van onze beloften tijdens de wedstrijden met Waasland-Beveren. Uiteraard als grap en niet persoonlijk bedoeld, maar een strafschop na handspel lag wederom aan de basis van een forse nederlaag tegen OHL. Jammer, want maandagavond waren de mannen van Tim Bavré (enkel Vermeylen, Zennaro en Da Silva stonden van de A-kern aan de aftrap) niet eens zo slecht aan de partij begonnen met als voornaamste feit een schot van Volckerick tegen de dwarsligger. Het doelpunt viel echter na 35 minuten aan de overkant na handspel en strafschop. De 0-2 in de 39ste minuut kwam bijzonder ongelegen, maar op dat moment niet geheel onverwachts.

Waasland-Beveren begon hoopvol aan de tweede helft, maar op hoekschop werd er slecht gedekt met de 0-3 als gevolg. In de 85ste minuut leidde balverlies van Franco Zennaro tot de 0-4 en de kelk moest inderdaad tot op de bodem worden geledigd, want in de slotseconden werden de forfaitcijfers bereikt.

Aanstaande vrijdag 30 november krijgen Tim Bavré en zijn mannen de kans om deze smadelijke nederlaag naar de vergeethoek te voetballen, maar dan is een verplaatsing naar Standard-Luik uiteraard geen cadeau. Aftrap om 19.30 uur.

Verschenen maandag aan de aftrap tegen OH Leuven :
Sam Vermeylen, Franco Zennaro, Sam Gijsbrechts, Dean Van Den Winckel, Timothy Smet, Yannick Cathoir, Augusto Da Silva, Joel De Smet, Pieter Meyntjens, Arne Van Den Eynde en Nathan Volckerick.

Bankzitters :
Ruben Coppens, Michiel Clippelaar, Ruben Stuer, Lennart Jenart, Troy Rensing, Can Hakan en Christiaan Edjonguele Belong.

Vervangingen :
60ste minuut : Yannick Cathoir door Troy Rensing en Nathan Volckerick door Christiaan Edjonguele Belong.
75ste minuut : Joell De Smet door Can Hakan en Timothy Smet door Ruben Stuer.