StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Waren de spelers van WB donderdag op gezinsuitstap naar Decatlon ?
Dit is echt een grap hoor ! Woensdag in de bekerwedstrijd tegen Oostende ergerden zich heel wat mensen aan het feit dat onze spelers evenwichtsmoeilijkheden vertoonden. Om eerlijk te zijn, ik had het niet meteen door en zocht de verklaring in het uitlokken van overtredingen en in de teleurstelling over het zwakke spel.
Het begon pas echt door te dringen toen ik op de persconferentie uit de mond van Glen De Boeck zelf hoorde dat het ook bij hem een bron van ergernis was geweest.
Compleet verbaasd hierover ging ik er verkeerdelijk van uit dat de trainer met zijn uitspraak een beschuldigende vinger opstak richting bestuur (iets in de zin van laattijdig leveren van materialen), maar daar ligt blijkbaar het schoentje niet gebonden.
Het gepast schoeisel zou wel degelijk beschikbaar zijn, maar de oorzaak zou wel eens bij de spelers zelf gezocht moeten worden. Onvoldoende en misschien laattijdig uitgetest welk schoeisel het best bij welke weersomstandigheden wordt gedragen en dus een gebrek aan professionalisme bij bepaalde spelers. In dat geval ben ik overigens van mening dat het tot het takenpakket van de technische staf hoort om de spelers daarin te adviseren waarmee ik evenmin wil zeggen dat zij de boosdoeners zijn. Laat het een interessante les geweest zijn, maar als geldig excuus voor de dreun die Oostende ons mocht verkopen, kan het schoenenincident niet gebruikt worden. Een storm in een glas water zeker ?

PVW.