StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* WB vriendschappelijk in Temse.
Tijdens de Turkse oefenstage speelde Waasland-Beveren geen vriendschappelijke wedstrijden, maar eens terug op Belgische bodem wordt daar wel werk van gemaakt.
Op dinsdagavond 15 januari om 19.30 uur zien derdeklasser Temse en WB mekaar in de ogen op het terrein van Temse in de Schoolstraat van de Scheldegemeente.
Leuke oefenpot en niet voor de eerste keer. Een paar jaar geleden herinner ik mij dezelfde vriendschappelijke confrontatie met een goed doel als inzet. In winterse omstandigheden, kou en sneeuw, debuteerde toen Michaël Lacroix voor SK Beveren. De van Tienen overgekomen belofte die een aantal jeugdreeksen bij Sporting Anderlecht doorliep, kon het nooit waarmaken op de Freethiel en keerde daarna opnieuw terug naar de Suikerstad. Blijkbaar klikt het niet zo goed tussen spelers met als herkomst KVK Tienen en de Freethiel, want ook Mike De Silva vond nooit echt zijn draai in het Waasland. Ik wil alvast waarnemer zijn van hoe de spelers het oefenkamp hebben verwerkt en hoe de nieuwkomers zich hebben aangepast. Zou Arne Van Den Eynde speelminuten krijgen in Temse ? Aangenomen wordt dat Glen De Boeck al zijn manschappen minuten laat maken in Temse, want op zaterdag staat het superbelangrijk duel in Lierse op het programma.

* Met de bus vanuit Bornem naar Lierse.
Dat er op 19 januari vanuit Café Den Belly’s in Bornem een bus vertrekt naar Lier, konden de trouwe bezoekers van onze website hier al enkele keren lezen. Daar doen we graag nog een extra service bij. Wie ten laatste tegen maandag 14 januari het bedrag van een ticket in Lierse (20 Euro voor een zitplaats, 15 Euro voor een staanplaats + 6 Euro voor de bus als men geen lid is van onze supportersclub) heeft overgeschreven, kan op 19 januari met een gerust gemoed naar Den Belly’s afzakken. Zijn ticket zal dan voor hem klaar liggen in ons lokaal en natuurlijk hebben we ook een zitje op de bus voor hem/haar voorzien. Voor alle duidelijkheid : er is geen combi-regeling van toepassing. Wie dus met eigen vervoer naar Lier wil rijden kan dat perfect doen, maar doet er volgens mij goed aan vanaf woensdag 16 januari op het secretariaat eerst een ticket aan te schaffen. De supportersbus in Bornem vertrekt om 18.15 uur. Dit is het rekeningnummer waarop kan worden overgeschreven : BE94 733-209.09.156-14 met vermelding “bus + ticket Lierse-WB”.

PVW.