StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vader Walter Engels overleden.
Zondag vernam ik het overlijden van René Engels, vader van het in Beveren vertrouwd gezicht Walter Engels. KSK Beveren loopt als een rode draad doorheen het leven van Walter Engels, maar hij heeft ook een verleden in de jeugdwerking van RS Waasland. René heeft de gezegende leeftijd van 88 jaar mogen bereiken en is zaterdag 12 januari zacht ingeslapen. De uitvaart heeft aanstaande donderdag 17 januari om 11 uur plaats in de parochiale kerk Heilig Kruis van Zwijndrecht.
Namens de vele vrienden die Walter en zijn gezin in Beveren hebben, hou ik er aan de betrokken families bijzonder veel sterkte toe te wensen bij het verwerken van dit groot verlies. In deze donkere en koude dagen voelen zulke gebeurtenissen extra moeilijk aan, maar hopelijk kunnen de ongetwijfeld talloze blijken van medeleven voor een beetje licht en warmte zorgen. Veel sterkte Walter en Mieke.

* Nog enkele plaatsjes vrij op de bus naar Lierse.
De inschrijvingen voor de bus naar Lierse van komende zaterdag 19 januari, lopen vlotjes binnen. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij op de bus en wie er eentje wil bemachtigen, stuurt liefst zo snel als mogelijk een mailtje naar : info@geelblauwdenbellys.be en schrijft onmiddellijk 6 Euro over op rekeningnummer BE94-733.209.09.16-14 met vermelding “bus Lierse-WB). Deze mensen moeten dan hun ticket zelf gaan aankopen, hetzij vanaf woensdag op het secretariaat van WB in voorverkoop, ofwel aan de loketten in Lier zaterdag.
De bus vertrekt om 18.15 uur aan ons lokaal Café Den Belly’s, St.-Amandsesteenweg 174 te Bornem. Meer info kan ook worden verkregen op het GSM-nummer : 0475-91.29.92.

PVW.