StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Linkervoet Arne Van Den Eynde is ook Heinz Schönberger opgevallen.
De gewezen draaischijf van het grote KSK Beveren Heinz Schönberger, is geen vaste bezoeker van de thuiswedstrijden van Waasland-Beveren, maar tijdens jeugdwedstrijden staat hij steevast langs de kant en daarenboven verzorgt hij nog altijd technische bijscholing aan de betere jeugdspelers. Heinz kent dus ook Arne Van Den Eynde, het Beverse jeugdproduct van 17 dat mee op oefenstage mocht naar het Turkse Side.
“Een uitstekende linkervoet en voorlopig nog wat braaf”, zo omschrijft één van de beste voetballers die KSK Beveren ooit in zijn rangen had. Een talent dat voldoende tijd moet krijgen om zich rustig te ontwikkelen en voor wie het een zege zou zijn indien WB play-off II kon spelen om af en toe al eens te mogen proeven van het betere werk, dat onthou ik over de bevindingen van Heinz betreffende Arne. Toch hoopvol wanneer een monument van het Belgisch voetbal zich zo lovend uitlaat over een eigen jeugdspeler.

* Cappellen-Deinze was SKB getint.
Afgelopen weekend namen Cappellen en Deinze het in derde klasse A tegen mekaar op en daar stonden wel wat spelers met een KSK Beverenverleden op het veld, maar geen van hen vond de weg naar de netten. Imschoot en Vermeerbergen mochten 90 minuten aan de bak, voor onze ex-peter Snelders was er slechts een invalsbeurt van een kwartier.
Kristof zit voorlopig niet echt lekker in zijn vel bij Cappellen, want hij voelde zijn niet-spelen zelf al een tijdje aankomen. Het lukt hem momenteel niet een tandje bij te steken sinds zijn vertrek op de Freethiel waardoor trainer Jan Ceulemans hem tegen Deinze op de bank liet starten. Bij Deinze voor de verandering geen sprake van JP Kielo-Lezi, wel 90 minuten voor Jan Masureel.

* Anderlecht en Lokeren met gesloten loketten.
De prachtige affiches in de maand februari tegen Anderlecht op zondag 10 februari om 18 uur en Lokeren op zaterdag 23 februari, zullen op de dag van de wedstrijd met gesloten loketten worden afgewerkt. Er zijn dus enkel ticketten in voorverkoop beschikbaar en de data waarop deze kunnen worden aangekocht, verschijnen op de website van WB zodra deze matchen zich aandienen. Op de dag van de wedstrijd zullen enkel de loketten van de reservaties en de jeugdspelers worden geopend.

PVW.