StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Stem mee voor de vriendin van Colin Coosemans.
Zaterdag meldde ik in mijn Freethielsprokkels dat de vriendin van onze doelman Charisa Eggermont genomineerd is voor voetbalvrouw van het jaar.
Via de hiernavolgende link vinden jullie er meer informatie over en ik zou zeggen, stemmen maar !
gouden schoen

* Zaterdag nieuwjaarsreceptie in het Themacafé.
Na afloop van de wedstrijd WB-OHl van aanstaande zaterdag 26 januari, heeft in het Themacafé de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Zeker de moeite waard om eens langs te komen ! De ontvangst in het Themacafé is altijd al zeer hartelijk, maar ditmaal doen Ronny, Ingwin, Filip en uiteraard het steeds attente en vriendelijk personeel, er nog een schepje bovenop. Hopelijk werkt de ploeg die avond mee om er een feestelijke avond van te maken.
En ik ken nog iemand die een goeie rede heeft om die avond de bloemetjes buiten te zetten.
Vraag het maar eens aan de webmaster !

* Bjorn Vleminckx haalt zijn gram op Club Brugge.
Een debuut zoals dat van Bjorn Vleminckx bij zijn nieuwe vereniging Genclerbirligi, is hoogst uitzonderlijk. Onze dorpsgenoot (Hingene-Bornem) die tot het einde van het seizoen door Club Brugge aan het Turkse Genclerbirligi wordt uitgeleend, sloeg in zijn eerste wedstrijd op bezoek bij Antalyaspor, ongenadig hard toe. Vleminckx vond liefst viermaal de weg naar de netten en dwong de thuisploeg daarenboven tot een eigen doelpunt. Toch werd het nog even spannend, want nadat Genclerbirligi tot 0-3 was uitgelopen, kwam de thuisploeg nog sterk opzetten. Het werd uiteindelijk 3-5 en wie de man van de match werd laat zich raden natuurlijk. Leuk dat Bjorn met zijn voeten spreekt, want nadat hij bij Blauw-Zwart compleet uit de belangstelling was geraakt, is hij keihard blijven werken en zich positief gedragen ten opzichte van zijn werkgever. Nog van dat Bjorn !

PVW.