StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften hervatten volgende week maandag.
Het ziet er naar uit dat de vriezeman voor een tijdje verlof neemt en dat zou betekenen dat de beloften eindelijk opnieuw kunnen voetballen. Eindelijk, want het is toch alweer van eind november geleden dat Tim Bavré en zijn jongens nog een keertje moesten opdraven voor een competitiewedstrijd. Op vrijdag 7 december werd door de sneeuwval de wedstrijd tegen Anderlecht afgelast en maandagavond jl. 28 januari werd ook de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge afgevoerd vanwege het onbespeelbaar terrein. Als de hemelsluizen volgende week maandag geen spelbreker worden, trekt het Wase gezelschap onder leiding van Tim Bavré naar het Gentse Ottenstadion.
Gisterenavond (dinsdag 29 januari) werd op Puyenbeke wel vriendschappelijk partij gegeven aan derdeklasser Bornem. Zonder testers of spelers van de A-kern eindigde de wedstrijd tegen Bornem op 1-3. Een gretig WB gaf nochtans een uitstekende indruk en kwam kort na rust op 1-0 via Nathan Volckerick, maar een met zijn voltallige kern afgezakt Bornem zette de scheve situatie alsnog recht.

De beloftenkern weet zich alvast gesterkt door een flinke opsteker dankzij de gebeurtenissen rondom Arne Van Den Eynde die met de A-kern mee op winterstage mocht naar Turkije.
Arne heeft ondertussen weer aangepikt bij de maats van de B-kern, maar er wordt een systeem uitgewerkt waarbij hij in de toekomst op zondag kan meetrainen met de A-kern en ook doordeweeks af en toe mag aansluiten bij een training Van de hoofdmacht.

* Enkele transfernieuwtjes.
Roel Van Hemert heeft onderdak gevonden bij het ambitieuze Wezet en Jan De Langhe vond

PVW.