StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Bingoavond blijft succesnummer.
Vrijdagavond 1 februari heeft supportersclub Den Belly’s de maand februari spetterend ingezet met een bijzonder geslaagde bingo. Een vol zaaltje, enthousiaste spelers, schitterende prijzen en een strenge, maar rechtvaardige spelleider, met deze ingrediënten kan het menu van zo’n bingoavond natuurlijk moeilijk tegenvallen. Voeg daarbij een cafébaas met de fysiek van een marathonloper waardoor de glazen altijd goed gevuld bleven en het mag duidelijk zijn dat er aan ambiance op geen enkel moment een gebrek was. Zoals het de bedoeling is van een bingo, vonden de meeste prijzen ook een eigenaar, maar het moet gezegd : er zaten enkele slokoppen tussen, niet waar Betty en Walter ? Wel tof van de winnaars dat zij hebben beloofd op verzoek shakes en frieten te maken, wafels te bakken, koffie te zetten of het eten te gaan verwarmen met de combi-microgolfoven bij bedlegerige leden.

Na zo’n fantastische avond past het, op het gevaar af mensen te vergeten waarvoor bij voorbaat mijn excuses, een aantal mensen met een speciale vermelding te bedenken.
Geweldig Honoré dat je een kleine 3 uur met je balletjes kon bezig zijn en iedereen er met volle teugen van genoot. Bedankt Ronny en Johnny voor de lekkere sandwiches, jullie mogen dat nog doen ! Prima gedaan Walter voor de inschrijvingen en de kas klopte hoor, of was het rinkelen ? Dankjewel ook Luc Vleminckx voor de talrijke prijzen die je jaarlijks bezorgt en waar de mensen smaakvol naar uitkijken. Bedankt ook beste leden en sympathisanten voor de gemoedelijke sfeer en sportieve houding tijdens de bingo.

Patrick Van Wesemael.