StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Tickets tegen Anderlecht gaan als zoete broodjes over de toonbank.
Het zijn hectische uren voor de medewerkers van het secretariaat van Waasland-Beveren.
De tickets voor de komst van Anderlecht vliegen de deur uit. Wellicht zal het stadion in zijn huidige hoedanigheid niet eerder zo vol hebben gezeten. Voor dit soort wedstrijden doet de hele entourage het, maar ik neem aan dat de secretariaatsmedewerkers snakken naar het einde van de week wanneer haast zeker alle tickets de deur uit zullen zijn.
De 2 horecagelegenheden opgeteld waarover de Freethiel (business en Themacafé) beschikt, zijn er een kleine 900 maaltijden voorzien. Kortom, de Freethiel barst zondagavond uit zijn voegen en laat ons hopen dat de club daar beter van wordt.

* Over ziekenbriefjes weet Boskamp alles.
Maandagavond in Extra Time werd de uitsluiting van Anderlechtspeler Lucas Biglia uitvoerig besproken. Daarbij kwam uiteraard de hele heisa rond het niet meegaan van de Argentijn op oefenkamp ter sprake waarbij Boskamp opmerkte dat indien Lucas een ziekenbriefje heeft bezorgd op het Anderlecht-secretariaat, hem niks kan worden gedaan. Nu betwijfel ik of Bossie een verleden als werknemer heeft bij de mutualiteit of het RIZIV, maar hij was alleszins goed op de hoogte van deze problematiek. En waarom zou ik twijfelen aan de kennis van Boskamp op dat vlak ? Gewezen voorzitter van SK Beveren Dirk Verhelst zal graag beamen dat Boskamp perfect de reglementering ter zake kent.

PVW.