StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Lokeren-coach lovend voor WB.
Het blijft als muziek in de oren klinken wanneer in het “vijandige” kamp positief gesproken wordt over onze club en als dat daarenboven gebeurt door misschien wel de beste Belgische trainer, maakt het nog wat extra los in een mens. Peter Maes verdedigde 1 seizoen de kleuren van KSK Beveren en het was niet meteen een succesjaar, want degradatie was aan het eind van het seizoen het lot van Maes, Goots en co. Ondanks deze kortstondige passage in het Waasland, heeft de Freethiel indruk gemaakt op de Lommelaar. In het Laatste Nieuws van maandag zegt de Limburger dat Beveren een plaatsje in zijn hart heeft. Ofwel heeft Maes een groot hart (moeten we eens vragen aan zijn vrouw), ofwel heeft hij er zich ondanks de degradatie, kostelijk geamuseerd, want na wat Peter met KV Mechelen en Lokeren heeft gerealiseerd, is het onvoorstelbaar dat de Freethiel nog een plekje in zijn hart heeft. Over de grootte van dat hart hou ik jullie op de hoogte, wat ik met zekerheid weet is dat hij een grote mond heeft en in dit geval is het positief bedoeld. Waarom zouden die Lokerse spelers toch met oordopjes trainen en spelen ?

* Mike De Silva is het scoren nog niet verleerd.
Eerder in deze rubriek vernamen jullie dat Mike De Silva weer thuis is bij KVK Tienen en blijkbaar is KVK de heimat van Mike. Vorige week debuteerde hij met een doelpunt in de met 1-2 gewonnen wedstrijd bij Doornik en zaterdag jl. werd in Tienen 3-3 gelijk gespeeld tegen Verviers met opnieuw een doelpunt van De Silva. Zo zien we het graag Mike !

* Volg woensdag Belga Sport vanaf 20.40 uur.
Omdat er in Extra Time nooit tijd wordt gemaakt voor Waasland-Beveren, voelde Belga Sport zich schuldig en besloot de steken die Raes en co lieten vallen, op te rapen door het maken van een reportage over de periode van een tiental jaar geleden toen de eerste 5 Ivorianen op de Freethiel neerstreken. Wat is er van hen ondertussen geworden, rondom dit onderwerp draait de documentaire van 55 minuten die volgens mij zeer de moeite waard zal zijn. Allen op post dus woensdag 27 februari omstreeks 20.35 uur op Canvas.

PVW.