StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Clepkens en Coosemans prioriteit.
Nu het behoud in de JPL sinds zaterdag werd verzekerd, kan het bestuur aan de slag om een degelijk elftal voor volgend seizoen op de been te brengen. Uiteraard is het de bedoeling om goed werk te leveren en dan is haast en spoed niet altijd een goeie raadgever, maar op basis van de vorig seizoen opgedane ervaringen, mag gehoopt worden dat de club hieruit lessen heeft getrokken. Dit bruggetje om tot bij de keeperskwestie van WB te komen. Met Clepkens en Coosemans zit onze club op dat vlak uitstekend (vergelijk situatie bij Beerschot).
Alhoewel de eerste dagen, misschien weken, nog geen nieuws moet worden verwacht over nieuwe spelers, weet ik wel dat de club er alles zal aan doen om met Michaël Clepkens en Colin Coosemans aan het volgende seizoen te beginnen. Op het Kiel is de voorbije weken aangetoond dat 2 goeie keepers hebben geen overbodige luxe is in de Jupiler Pro League.

* Waren de spelers de gast op Bati-bouw ?
In een krant op zaterdag viel te lezen dat de spelers dinsdag jl. door een sponsor waren uitgenodigd op de bouwbeurs in Brussel. Mooi initiatief, dat zeker, maar misschien hadden die spelers er wel eens mogen over nadenken om na de wedstrijd van zaterdag tegen Lokeren met zijn allen af te zakken naar de omgeving van het Themacafé. In dit lastig seizoen met gelukkig goeie afloop, zijn de supporters als één blok achter de ploeg blijven staan en een tegenprestatie in de vorm van een gratis bezoek aan het Themacafé, zou een aangename verrassing zijn geweest.

PVW.