StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ook Sterckx uitgeteld.
Hoeveel pech kan men hebben ? Met Aoulad en Sterckx toverde WB de laatste uren van de wintermercado nog 2 spelers uit zijn hoge hoed die zowel onmiddellijk inzetbaar waren, als interessant om te bekijken met het oog op volgend seizoen. Dat was de logische theorie, maar de harde realiteit heeft er anders over beslist. Een paar weken geleden al blesseerde Aoulad zich tijdens een wedstrijd met de beloften en René Sterckx hield aan zijn invalsbeurt tegen Lokeren een inactiviteit van eveneens een zestal weken over. Voor beiden is het wellicht boeken toe voor dit seizoen. Nog niet gemeld hier op onze website is het goeie nieuws over belofte Arne Van Den Eynde die een contract voor 2 seizoenen van WB kreeg aangeboden en daarop meteen is ingegaan.

* Overzichtje lagere reeksen.
YB Beveren heeft afgelopen zaterdag zijn bloedvorm bevestigd door met 10-1 te winnen van Hoogeinde. In deze reeks blijft Tielrode de fiere lijstaanvoerder.
De topper van het weekend stond in Hoogstraten op het programma waar de kersverse leider Rc Mechelen de gast was. Hoogstraten was al 18 wedstrijden ongeslagen, terwijl Mechelen 8 opeenvolgende overwinningen telde en met deze cijfers kan men inderdaad van een onvervalste topper spreken. Racing met Thierry Pister als coach boekte een negende opeenvolgende winstpartij en won met 2-3 waardoor het nu een kloof van 5 punten heeft geslagen met Hoogstraten. Dat Hoogstraten lijkt dus in de eindspurt kansloos, terwijl het nagenoeg een heel seizoen met de vingers in de neus op de titel leek af te stevenen. Bornem verloor met 2-1 de derby tegen Temse en weinig herinnert thans nog aan de schitterende start van de Klein-Brabanders toen het geruime tijd knap de dichtste achtervolger van Hoogstraten was.

PVW.