StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Heeft Temse een boontje voor spelers met een Beverse opleiding ?
Afgelopen weekend won Temse de derby van de Scheldeoevers met 2-1 van buur Bornem.
Een paar dagen later raakte bekend dat Koen Stabel (vaste waarde bij Bornem en zijn opleiding genoten op de Freethiel) volgend seizoen de overstap maakt naar de Oost-Vlaamse buur en reeksgenoot Temse. Temse heeft zich de voorbije weken knap opgewerkt naar een veilige middenmoot en kent de omgekeerde beweging van Bornem dat zeer voortvarend aan het seizoen begon, maar momenteel is afgegleden naar een negende plaats.
In Temse treft Koen Stabel met Sidy Ceesay, Jens Bonne, Kristof De Witte en Tim Reinier een viertal ploegmaten met een Beverse opleiding. Een nieuwe uitdaging voor Koen en niet te ver van huis. Veel succes Koen !

* Gaat Tomasz Radzinski aan de slag bij Lierse ?
Het bleef lang stil rond Tomasz Radzinski sinds hij een punt zette achter zijn kortstondig, maar niet onopgemerkt verblijf op de Freethiel. Van het gerucht dat hij met WB de stap zou zetten naar de Jupiler Pro League is nooit wat in huis gekomen, maar als ik de inbreng evalueer die Wesley Sonck voor de ploeg heeft gehad, durf ik aannemen dat een fitte Radzinski zeker niet slechter zou hebben gedaan. Geruchten willen nu dat Tomasz technisch directeur bij Lierse zou worden indien de Pallieters het behoud kunnen verzekeren.

* Club Brugge ligt niet wakker van een terugkeer van Colin Coosemans.
In de terugronde heeft Colin Coosemans bewezen dat hij zijn plaats onder de lat bij Waasland-Beveren verdient. Geen slecht woord over Michaël Clepkens, maar Co is sinds hij op Lokeren debuteerde, meermaals man van de match geworden voor zijn ploeg en vandaar dat velen hopen op een verlengd verblijf op de Freethiel. Afgaande op het feit dat een oudje momenteel het mooie weer maakt in het Brugse doel, was ik er bijna van overtuigd dat Coosemans (en dat is ook zijn droom) zou worden teruggeroepn naar het Jan Breydelstadion.
Vandaag echter is op een aantal websites te lezen dat Club Brugge Coosemans niet echt meer ziet zitten en inzet op de Griekse doelman van Panatinaikos. Doe maar jongens, is een heel goeie (naar het schijnt), maar van de Co weten we het zeker ! Snel zaken doen beste manager Poppe om Coosemans naar het Waasland te halen.

PVW.