StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Zeer geslaagde wafelverkoop.
De allerbelangrijkste activiteit van het jaar qua inkomsten van onze supportersclub is de wafelverkoop. Het is altijd wat bang afwachten hoe deze verloopt, want men heeft vaak te maken met een aantal factoren die men als bestuurder niet in eigen handen heeft. De ervaring echter die we sinds een kleine 10 jaar met de wafelverkoop hebben opgedaan, is ongelooflijk positief.
Geen gezeur bij de leden over het moeten leuren met wafels en telkens weer geweldig mooie verkoopcijfers. Het lijkt wel alsof er alleen maar winnaars zijn en als we daardoor het door de leden gesmaakte activiteitenaanbod in stand kunnen houden, zijn we als bestuur geslaagd in ons opzet.

Dit weekend worden her en der de gedane bestellingen afgeleverd en het is dus tijd om wat schouderklopjes uit te delen. Het spreekt vanzelf dat onze leden een dikke merci verdienen om gezamenlijk 428 dozen wafels of frangipanes aan de man/vrouw te brengen. Geweldig gasten ! De leden kunnen die schouderklopjes in ontvangst nemen omdat zij voldoende mensen vonden die onze supportersclub graag een steuntje in de rug wilden geven waarvoor uiteraard ook dank.
Het afhalen van de zo’n grote hoeveelheid wafels in Temse, het kleven van de bedankingsstickers en het zorgvuldig verdelen zodat iedereen van de leden krijgt wat hij heeft besteld, lijkt simpel en vanzelfsprekend zolang alles naar wens verloopt, maar is het niet. Daarom hou ik er aan in het bijzonder Honoré en Johnny van harte te bedanken voor hun inzet om de afhaling en verdeling in de beste omstandigheden te laten plaatsvinden nadat ook zij er een dagtaak hadden opzitten. Super mannen !

Patrick Van Wesemael.