StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloftenwedstrijd WB-Lokeren afgelast.
De zoveelste winterprik heeft wederom roet gegooid in het speelschema van de beloftenploeg. De derby tussen WB en Lokeren die normaal gisterenavond zou gespeeld worden, werd reeds maandagmiddag afgelast. Tim Bavré en zijn jongens moeten wachten om hun voetbalhonger te stillen tot aanstaande vrijdag 19.30 uur wanneer het Wase gezelschap in Jan Breydel wordt verwacht voor de confrontatie met Club Brugge.
Deze afgelasting geeft mij de gelegenheid om enkele nieuwtjes over enkele beloften kenbaar te maken.
Filipe Moutinho Da Silva zal volgend seizoen de kleuren van vierdeklasser Berlare verdedigen, het elftal waar ook ex-WB’er Guy Veldeman aan de slag is.
Veel suces Filipe.

In november tijdens het verslagje van de beloftenwedstrijd tussen Zulte-Waregem en WB moest ik melding maken van de verschrikkelijke blessure die Gilles Pringels in een onschuldig duel had opgelopen. Na 4 maanden revalideren, lees een intens trainingsschema volgen onder het goedkeurend oog van kine Bombeke, zit Gilles fysisch en conditioneel optimaal op schema. De knielheling heeft echter zijn tijd nodig en die heeft Gilles er graag voor over, zeker omdat hij meteen na het oplopen van deze ernstige blessure van WB het opbeurende nieuws kreeg dat de club ook voor volgend seizoen op hem rekent. Mooi gebaar van de club ! Komaan Gilles, nog even op de tanden bijten !

De kans dat ook coach Tim Bavré na een positieve evaluatie langer op de Freethiel blijft, is zeer reëel. Club en trainer hebben de voorkeur uitgesproken met mekaar ook volgend seizoen te willen doorgaan en wellicht valt hierover spoedig goed nieuws te rapen.

Tot slot : de zorgelijke toestand op en rond het Kiel waarvoor Wb alshetware een heel klein beetje mee verantwoordelijk is met zijn 6 op 6 tegen de Kielse Ratten, blijft niet onopgemerkt op de Freethiel. Vorige week kwamen al heel wat jeugdspelers van Beerschot hun licht opsteken bij Waasland-Beveren met het oog op volgend seizoen en dat zal er na de gebeurtenissen van het weekend, niet op verminderen.

PVW.