StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Wedstrijd in Venlo afgelast.
Bizar verhaal. Er worden in de Nederlandse Eredivizie zelden wedstrijden afgelast (althans minder dan in België), maar we hebben het toch aan ons been. Vreemde beslissing, want laat het terrein van VVV al in betere staat zijn geweest dan gisteren, ook bij onze noorderburen krijgen de velden dit weekend extra rust vanwege interlandvoetbal.
En waarom is er niet voorgesteld geweest om dan in Beveren te spelen ?
Of had VVV geen zin in de confrontatie met zijn ex-trainer ?
Benieuwd of er nog een vervangwedstrijd komt. Niet dat de supporters daar echt op zitten te wachten, maar aan play-off II beginnen zonder een voorzichtig opwarmertje, dat lijkt mij niet zo interessant.

* Herboren Bjorn Vleminckx bij Genclerbirligi.
In de kranten van deze week is er weer aandacht voor een herboren Bjorn Vleminckx die openhartig praat over zijn geluk dat thans niet op kan in Turkije en het niet aan de bak komen bij Club Brugge. Opmerkelijkste uitspraak : ik praat in Turkije meer Nederlands dan bij Club Brugge. Moet een mens daar nog versteld van staan ?

Ook een wat vreemde uitspraak : als Club mij terugwil zal ik met plezier gaan en Anders concentreer ik mij op een nieuwe club. Raar, want toen Bjorn in Beveren door de aanwezigheid van de Ivorianen naast de ploeg stond, schreeuwde zijn omgeving het van de daken dat zoveel onrecht niet kon. Waarom is amper spelen bij Brugge plots veel minder erg dan destijds in Beveren ? De centen ? Als die er maandelijks liggen, zou dat alles compenseren ?

PVW.