StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zat Stefan Van Loock wel op de Freethiel ?
Geen nabeschouwing van WB-Charleroi, maar een beknopte terugblik die ik graag begin met een bedenking bij het wedstrijdverslag van WB-Charleroi op VTM van zaterdagavond.
Volgens Stefan Van Loock was de puntendeling terecht en had Charleroi zelfs de betere kansen. Vreemd, want in de samenvatting zat slechts een enkel fragment van de bezoekers en daarbij had Coosemans inderdaad een beetje meeval dat hij een bal met knie en voeten kon onschadelijk maken.
Aan de overkant echter kreeg de Griekse doelman Sifakis alle gelegenheid om zich te ontpoppen tot de man van de match door met meerdere schitterende reddingen o.a. Wesley Sonck van een verdiende voorsprong te houden. De vraag die men zich hierbij moet stellen is : gesteld dat men als supporter verhinderd is deze wedstrijd bij te wonen en afhankelijk is van deze beeldmontage, welk bedrieglijk idee men aan de hand van die reportage krijgt.

Verder was de wedstrijd een perfecte kopie van de match WB-KV Mechelen : een slaapverwekkende eerste helft, een bekoorlijke tweede. Als de verdiende winst er was gekomen, had WB zelfs voor een weekje de leiding in groep B overgenomen, maar in principe blijft groepswinst doenbaar.
Zaterdag kan in Mechelen het doek vallen voor WB als het Achter de Kazerne verliest. Een overwinning tegen Malinoi houdt ons langer in koers en zorgt voor een topper op de laatste speeldag wanneer OHL op de Freethiel mag worden bekampt. Chapeau voor WB dat het, ondanks veel twijfels, er in geslaagd is iets te maken van zijn play-off II-campagne.

* Tof van Tom Boudeweel.
Bij het naar de Freethiel rijden zaterdag jl. had Rudy Beck op de autoradio afgestemd op Sporza Radio waar op dat moment door Tom Boudeweel verslaggeving werd gedaan van de 18-uurwedstrijd Lokeren-Standard. Toen Jelle Van Damme ter sprake kwam merkte een zeer alerte Tom Boudeweel op dat weinig mensen er weet van hadden dat Jelle gedurende 5 seizoenen in de jeugd van SK Beveren had gespeeld. Dat zijn nog eens reporters !

PVW.