StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* YB Beveren klaar voor eindronde.
Zondag pakte YB een volgende driepunter op bezoek bij Haasdonk B.
YB won met 1-2 en alhoewel in voetbal weinig garanties bestaan, zal het ongetwijfeld het vertrouwen met het oog op de eindronde alleen maar doen toenemen.

In derde klasse A die dit seizoen veelvuldig onze aandacht heeft getrokken vanwege een pak links met gewezen Freethielgangers, is het doek nu definitief gevallen. Al bij al is Hoogstraten de verdiende kampioen geworden. Heel even dreigde Rc Mechelen roet in het Hoogstratense eten te gooien, maar in de eindspurt zette de mannen van Regi Van Acker de puntjes op de i.
Racing verloor overigens verrassend met 0-2 van Cappellen (hoor ik Snellie daar ergens opmerken, wie zegt dat het verrassend was) ? De derby Hamme-Bornem eindigde op een derbyscore (1-1) en Berchem pakte nog eens de volle pot na 2-1 winst tegen Brakel.
Mooi parcours als nieuwkomer afgelegd Bart met Berchem !
Zondag op de laatste speeldag ontvangt Bornem de buren uit Mechelen en speelt Snelders zijn laatste officiële competitiewedstrijd tijdens Cappellen-Wetteren.

* Komen 2 beloftenspelers van WB mekaar volgend seizoen in derde tegen ?
In het laatste nummer van het clubblad dat zaterdag tege OHL verschijnt, maken de lezers kennis met Michiel Klippelaar uit de beloftenkern van Tim Bavré. Michiel zette vorige week zijn krabbel onder een contract dat hem volgend seizoen aan derdeklasser Temse bindt. Die stap zet hij samen met Kristof Lardenoit en vindt er in principe ex-Belofte van WB Jens Bonne terug.
Een andere speler uit de B-kern die de portrettenreeks van beloftenspelers in ons clubblad mocht openen, Klein-Brabander Lennart Jenart, keert terug naar zijn heimat in Bornem zodat het in theorie perfect mogelijk is dat Michiel en Lennart volgend seizoen mekaars opponenten zijn tijdens Bornem-Temse en Temse-Bornem. Of beide spelers in staat zijn al meteen een basisplaats te claimen valt af te wachten, want de twee youngsters waren bij de beloften niet altijd zeker van hunplaats en sowieso is de stap van de reserven naar het niveau derde klasse niet te onderschatten. Alvast veel succes Lennart en Michiel.

PVW.