StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Sidy Ceesay goed bij schot de laatste weken.
Hij lijkt meer en meer zijn status als doelpuntenmaker die hem uit zijn periode in de Beverse jeugd reeds werd toegedicht, te gaan waarmaken. De prille twintiger Sidy Ceesay scoorde afgelopen zondag tweemaal voor Temse op bezoek in Izegem en de week voordien was hij ook al erg productief met 2 goals tegen Rupel Boom. Voor Sidy komt het einde van de competitie dus ongelegen, want een spits die zijn torinstinct heeft teruggevonden wil natuurlijk graag nog even doorgaan.

* Masureel verlaat Deinze.
Er zaten afgelopen seizoen nogal wat spelers met een verleden op de Freethiel bij derdeklasser Deinze, maar echt potten breken deden ze niet. Zowel Kielo-Lezi als Jan Masureel verlaten na dit seizoen Deinze en laatstgenoemde gaat aan de slag bij vierdeklasser Lovendegem.
Overigens : Deinze stond dit seizoen geruime tijd eenzaam onderaan het klassement, maar sinds de komst van Bornemcoach Yves Van Borrem (ook al iemand met een Beverenverleden), hebben de Oost-Vlamingen zich knap naar een twaalfde en veilige plaats gevoetbald.

PVW.