StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ladrière verlengt.
Midden vorige week heeft Benoît Ladrière zijn contract met Waasland-Beveren met 2 seizoenen verlengd en mag ik dat zien als een zet om de kern in de breedte te versterken.
Onder Glen De Boeck kwam Benoît alleen in uiterste nood aan spelen toe, kon tijdens die invalsbeurten nooit echt overtuigen en kende tegen Anderlecht zelfs een dramatische invalsbeurt die ons een puntje kostte. Met die wetenschap in het achterhoofd mag het zelfs verrassend worden genoemd dat de in Temse woonachtige Ladrière zich heeft laten verleiden om een nieuwe overeenkomst aan te gaan met WB.

En toch moet de bij Tubeke ontfutselde Ladrière tot meer in staat zijn dan hij tot nu toe in het Waasland heeft laten zien. Toen Benoît enkele jaren geleden met Tubeke promoveerde naar eerste klasse, was hij een zo goed als vaste waarde bij de Waals-Brabanders die het echter maar een jaartje uitzongen op het hoogste niveau. Ladrière bezit een goeie trap in de benen en moet het vooral hebben van zijn noeste arbeid waardoor de brandstoftank soms vroegtijdig leeg is. En hoe men het ook draait of keert, een elftal moet evenwichtig zijn uitgebouwd en mag niet enkel bestaan uit technisch vaardige voetballers. Er is dus zeker een plaatsje vacant voor Benoît in het kamp van de mannen die er hun hoofd voorleggen zoals Blondelle, Sibum enz.

PVW.