StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Wat hebben Snellie en Jordy Cathoir gemeen ?
Lijkt mij geen gemakkelijke, of toch wel ? Maandag ontving ik een mailtje van Eddy Roelandt waarin de vraag werd gesteld om medewerking aan een goed doel (kom op tegen kanker).
Initiatiefneemster is Peggy Vissers, echtgenote van de in oktober veel te vroeg aan kanker overleden Luc Van de Perre. Luc was een graag geziene figuur in Wase voetbalmiddens die zijn jeugdopleiding op de Freethiel genoot en daarna bij meerdere Oost-Vlaamse provincialers voetbalde en trainde.
Voor 27 juli heeft Peggy een keurig programma uitgewerkt, versta een eendagstornooi met een aantal naburige provincialers en als toetje een benefietmatch tussen een elftal van oud-spelers van SK Beveren of Waasland-Beveren en een veteranenelftal van kruibeke JV.
Zodra ik meer info heb over het volledig programma zal ik het hier graag publiceren, maar om een lang verhaal kort te maken, maandagavond stuurde ik een mail naar een 200tal oud-gedienden van SK Beveren met de vraag wie het zag zitten om deel te nemen aan een wedstrijdje van tweemaal 20 minuten. Ik laat jullie raden wie het snelst reageerden om hun interesse voor dit nobele doel kenbaar te maken ? Juist, Jordy Cathoir en Kristof Snelders. Wat geweldig toch van die gasten !

PVW.