StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dit wordt een interessante week.
Het was de voorbije weken wat stil aan het Freethielfront, maar daar komt haast zeker deze week verandering in. In die voor de buitenwereld windstille periode, zijn de transferverantwoordelijken ijverig aan de slag gegaan om hun huiswerk met de grootste zorg te maken en het voor te leggen aan de clubleiding. Dat rapport moet in de loop van deze week leiden tot een aantal bijkomende transfers. Als de gemaakte afspraken tussen bestuur en de managers van betrokken spelers worden nageleefd, zijn een viertal versterkingen realistisch.
Net op tijd dus, want vandaag is het voor de reeds aangesloten A-kernspelers voor het eerst verzamelen geblazen op de Freethiel. Ik mag aannemen dat op zo’n eerste dag het erg druk zal worden in de ruimte waar zich de weegschaal bevindt, dat de nodige medische onderzoeken worden gedaan en dat de spelers nadien nog een weekje naar huis mogen met in de bagagekoffer een strikte handleiding met de vooropgestelde gewichtsevolutie.
Vanaf volgende week maandag is het dan echt menens, want op maandag 17 juni staan de eerste trainingen op het programma en een dagje later trekt het Wase gezelschap naar het Nederlandse Clinge voor een oefenpotje tegen het lokale VV Clinge.

PVW.