StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

nabeschouwing.jpg FREETHIELSPROKKELS.

* Bedankt Danny De Maesschalck.
Vrijdagavond 28 juni, een maandje vroeger dan gebruikelijk, heeft supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s het seizoen 2013-2014 op gang gefloten en dat met een gecombineerd programma dat enerzijds bestond uit het klassieke gedeelte ledenvergadering en anderzijds een het sportieve bijpraten waarbij teammanager Danny De Maesschalck voor de derde opeenvolgende keer onze centrale gast was.

Na het verwelkomen van de leden door onze secretaris, mocht schatbewaarder Honoré toch een bescheiden goed-nieuws-show brengen, want ook in het afgelopen seizoen kon hij fier een positieve balans voorleggen waarbij uiteraard een dikke merci past voor bestuur en leden door wiens voortreffelijke samenwerking/verstandhouding nagenoeg elke activiteit een schot in de roos was.

Vervolgens blikten ondergetekende en teammanager Danny De Maesschalck terug en vooruit op het voorbije en komende seizoen van Waasland-Beveren. Het werd een bijzonder interessante en boeiende babbel, want praten over het voetbal door een supportersbril, dat is Danny wel op het lijf geschreven. Geen enkel onderwerp werd uit de weg gegaan en omdat de afwezigen ongelijk hadden, ga ik niet te veel uit de biecht praten, maar het was in ieder geval zeer boeiend. En ja, er komen zeker nog een viertal spelers bij waarvan de helft vandaag in het land zijn aangekomen, maar niet in actie komen deze namiddag op het veld van Rupel Boom.
Voor die partij zal De Boeck overigens moeten harken om een 14tal fitte spelers te vinden en dat is in deze fase van de voorbereiding een vervelende ervaring. Na een goeie anderhalf uur praten waarbij de aanwezigen de kans kregen rechtstreeks met Danny in discussie te gaan, was het de hoogste tijd om aan afsluiten te denken.
O ja, tussendoor werden we uiteraard verwend met een lekkere en frisse pint door onze lokaalhouder Jo en hadden Johnny, Nicole en Ronny gezorgd voor heerlijke sandwiches.
Slotsom : een uiterst geslaagde supportersavond en als het seizoen van Waasland-Beveren straks van hetzelfde niveau is, liggen we er niet slecht voor.

PVW.