StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De Boeck ambitieus, eerlijk en openhartig.
In een interview op de Sporza-teletekst van maandag stond er een kort, maar interessant interview met onze trainer Glen De Boeck waarin hij klare taal spreekt.
Coaches die toegeven dat zij eerder over te veel dan over te weinig spelers beschikken, het is een zeldzaam ras. Daarenboven stelt De Boeck dat de kern kwalitatief beter is dan vorig seizoen en dat leest een supporter natuurlijk graag.

De Boeck stelt ook zonder omwegen dat deze spelersgroep niet in de problemen mag komen in de loop van het seizoen en als dat toch zou gebeuren is er niet goed gewerkt.
Dat zijn standpunten die niets aan duidelijkheid te wensen overlaten en waarmee hij tevens zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat. Meer zelfs, Glen zegt heel ambitieus te zijn en smeekt alshetware bijna dat het bestuur hem in die ambitie zou volgen. Bij mijn weten zal dat smeken niet nodig zijn, want het doorgaan met De Boeck als trainer is op dat vlak een sterk signaal geweest van het bestuur dat maar al te goed wist dat De Boeck zijn reputatie niet op het spel zou zetten als de leiding van de club een andere mening was toegedaan over de toekomst van Waasland-Beveren. Het zijn veelbelovende vooruitzichten en laat ons daarom hopen dat, als de beide partije (club en trainer) menen wat ze luidop verkondigen, dan maar snel werk maken om die plannen op papier te zetten, want tijdelijk heel slechte of tijdelijk heel goeie resultaten laten die hoopgevende intenties verdwijnen als sneeuw voor de zon en bij deze temperaturen hoef ik niet uit te leggen hoe vlug dat kan gaan.

PVW.