StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Deugd en ergernis.
Zaterdag tijdens de wedstrijd WB-Gent kon Lepoint bij het opwarmen (voor zover dat nodig was) rekenen op de steun/aanmoedigingen van het Beverse publiek en Christophe bedankte hiervoor na de wedstrijd en nadat hij eerst de eigen Gentse aanhang was gaan groeten, door ook eens met een vriendelijk applausje langs de WB supporters te passeren. Dit noem ik wederzijdse klasse, want deze aanpak ten opzichte van de tegenstander heeft altijd mijn absolute prioriteit genoten boven het negatief benaderen van de concurrentie.
Als ik bij de eigen supporters respect merk voor de tegenstander doet dat deugd.

Ergernis, en dat is niet de eerste keer, werd mijn deel bij het volgen van Extra Time maandagavond. Dat Peter Maes na de stuntzege van Lokeren in Anderlecht de gast was, daar kon ik met wat goeie wil nog inkomen, maar wat mij betreft had het best de Boeck mogen zijn ter compensatie omdat hij of niemand anders van WB vorig seizoen aan bod kwamen in dit vriendjesprogramma van de openbare omroep en uiteraard ook omdat de prestatie van Glen met zijn jongens tegen Gent een invitatie voor Extra Time rechtvaardigde.
Maar misschien moet ik nog niet te snel wanhopen, want de beurten van Patrick Vannoppen die vorig seizoen gemiddeld 1 keer per 2 maand werd uitgenodigd, komen nu beschikbaar omdat Beerschot is opgehouden te bestaan.
Maar waar ik mij maandag vooral aan ergerde was dat moderator Frank Raes (zonder zijn oortje waarin hem alles wordt ingefluisterd was hij rijp voor pensioen) bij het opsommen van de wedstrijden in de Jupiler Pro League voor komend weekend, de match Charleroi-WB vergat/weigerde te vermelden. Het programma liep op dat moment naar zijn einde en misschien was het batterijtje van zijn oortje leeg, of zou WB vrij zijn dit weekend ?

* Komt Bjorn Vermeulen naar de Freethiel ?
Op geen enkele website terug te vinden, maar ik veronderstel dat Danny Michiels die mij het berichtje smste het sprokkelde op het forum en daar weten ze van wanten, zou Bjorn Vermeulen als stand-in voor D’Ulivo worden aangetrokken. Bjorn was enkele jaren geleden een grote belofte bij Club Brugge, maar daar kon hij nooit doorbreken. Sindsdien ben ik zijn spoor wat kwijt, maar naar verluidt werd hij vorig seizoen door OHL aan Antwerp uitgeleend.
Een gewezen belofte die uit is op revanche, het verdient een kans lijkt mij, maar misschien is het niet meer dan een gerucht.

PVW.