StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften winnen tegen Haasdonk.
Woensdagavond hebben de beloften van Waasland-Beveren met in hun rangen een zevental A-kernspelers, met 1-3 gewonnen op het veld van derdeprovincialer Haasdonk.
Aan de rust leidde WB na goals van Emond en Doumbia met 0-2 en na de pauze verdubbelde Renaud Emond met een schitterende vrijschop zijn productie en die van WB tot een 1-3 overwinning. De wedstrijd was zeer aangenaam met veel kansen aan beide kanten, maar de 2 keepers kregen ruimschoots de kan som zich in de kijker te spelen. Voor Waasland-Beveren verdedigde Michaël Clepkens het doel en waren o.a. Doumbia, Santos en Emond van de partij als A-kernspelers. Interessant om weten : vanaf dit seizoen spelen de beloften van eerste en tweede klasse een bekercompetitie. Waasland-Beveren heeft in de eerste ronde Dessel Sport geloot en ontvangt de Kempenaren op zondag 18 augustus in Puyenbeke.
Samenstelling HRS Haasdonk : Van Steen, De Witte, Peirsman, Van Petegehm, Gijselinck, Van Roy, Weyn, Van Hoeylandt, Spillemackers, Andries, Diemsi, Hillegeer.
Samenstelling elftal WB : Clepkens, Volckerick (Stuer), Gijsbrechts (De met), Doumbia, De Ronghé (Vermeire), Cathoir (De Witte), Plut, Verwilligen, Emond, Van Den Eynde en Santos.
Scoreverloop : 30 min Emond 0-1, 45 min Doumbia 0-2, 55 min Moorthamer 1-2 en 70 min Emond 1-3.

* WB-Club Brugge is voor zondag 1 september.
De competitiewedstrijd tussen WB en Club Brugge die voorzien was op zaterdag 31 augustus om 20 uur, wordt verplaatst naar zondag 1 september om 18 uur.
Eigenlijk zat dit er aan te komen, want als Club zich vanavond en volgende week donderdag voorbij het Poolse Wroclaw weet te werken, speelt het op donderdag 29 augustus opnieuw Europees en er moeten immers verplicht 72 uur zitten tussen de volgende wedstrijd.

PVW.