StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Drama voor Gershon.
Het is niet dat men spelers een blessure toewenst, maar als er één speler is die onze ploeg thans niet kan missen, dan is het Ramy Gershon wel. Volgens mij met voorsprong tot nu toe de beste aankoop en laat hem nu juist geveld worden door een meniscusblessure die hem minstens een zestal weken van de velden zal houden, maar wellicht luidt het harde verdict dat de Israëliër tot aan de winterstop buiten strijd zal zijn. Nu heeft Glen De Boeck wel wat wisselmogelijkheden in de defensie, maar spelers met de ervaring en klasse van Gershon lopen niet dik gezaaid. Gisteren en vandaag werd de sportpers opgeschrikt met het verhaal van Leye van Zulte-Waregem die eveneens langer buiten strijd zal zijn, maar probeer eens iets te vinden over Gershon in de media ?

* Geen spellekes meer in de kleedkamer.
De pijnlijke nederlaag in Lier afgelopen zaterdag is bij Glen De Boeck in het verkeerde keelgat geschoten. Hij heeft zijn spelers (voorlopig) verboden op de club gebruik te maken van hun GSM, Ipad of aanverwanten. ¨geen spelletjes meer¨, maar bij mijn weten kan men spelers alleen maar raken door in hun portemonnee te zitten. Zou Glen ook voor zichzelf een sanctie hebben voorzien ?

* Ou est Gohou ?
Vorige week donderdag nam Feyenoord het in de laatste voorronde van de Europa League het op tegen het Russische Krasnodar waarbij sinds kort Gerard Gohou is aangesloten. De Ivoriaan leek lange tijd op weg naar Beveren (verbleef er ook een paar dagen), maar de spits koos uiteindelijk voor het grote geld in Rusland. Krasnodar wordt trouwens getraind door Dorinel Monteanu die we hier nog kennen uit zijn Cercle-periode. Ik heb de wedstrijd Krasnodar-Feyenoord op RTL7 gevolgd, maar ofwel was Gohou geblesseerd, ofwel zat hij op de bank, ofwel heeft men zijn naam in Rusland veranderd, maar van Gohou was er 90 minuten lang geen sprake. Balde maakte de enige goal van de wedstrijd en Gybril Cissé (ex-Liverpool) viel bij de Russen in. Er komt nu donderdag nog een terugwedstrijd en ik doe een nieuwe poging om hem op te vissen.

PVW.