StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Spelers moeten Waregem-Koersen aan hun neus voorbij laten gaan.
Tot de strafbundel van Glen De Boeck voor zijn spelers na de wanprestatie van vorig weekend in Lierse, behoorde eveneens de annulatie van een uitnodiging (en ik neem aan dat deze van de sponser kwam) voor Waregem-Koersen. In plaats daarvan werden 2 trainingen ingelast, maar volgens mij is de beleving van beide activiteiten totaal verschillend.
Ik ken alvast enkele bestuursleden die de vacature van de spelers hebben ingevuld en beide heren kennende hebben die niet gekeken naar de typische hoedendracht op dat evenement, maar naar hetgeen onder die hoed liep.
Maar nog eens terugkomend op de wanprestatie in Lier : Glen De Boeck en Dirk Poppe hebben naar verluidt de spelers op hun plichten gewezen en gevraagd met daden te antwoorden zondag in de wedstrijd tegen Club Brugge. Niks mis mee, maar is het niet straf dat een nieuw samengestelde professionele spelersgroep al na 5 speeldagen aan een dergelijke waarschuwing toe is. Een profvoetballer die al geen slecht leven en loon heeft al zo snel op zijn beroepsernst moeten wijzen, het lijkt mij geen gezonde situatie. Of is het zo dat nieuwe spelers hun club en trainer moeten leren kennen en de grenzen van het toelaatbare opzoeken ?

PVW.