StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Match tegen Genk verplaatst van zaterdag naar zondag.
De 72-urenregel die van toepassing is na een Europese wedstrijd is er de oorzaak van dat het duel tussen Waasland-Beveren en Genk een dag later wordt gespeeld. De partij zal nu doorgaan op zondag 22 september om 20.30 uur.

* Bekerwedstrijd Roeselare.
In de 16de finales van de Cofidis Cup trekt Waasland-Beveren op woensdag 25 september naar tweedeklasser Roeselare. De match op Schiervelde begint om 20 uur en kinderen tot 12 jaar kunnen gratis binnen. Wie ouder is dan 12 jaar betaalt 10 Euro voor een inkomticket.

* Toch nog een beetje verlof.
De kans bestaat dat het de komende anderhalve week op onze website wat minder druk is dan gewoonlijk omdat de webmaster en ikzelf voor een tiental dagen andere oorden opzoeken.
Als de internetfaciliteiten ter plaatse meevallen zullen we echter proberen zo goed en zo kwaad als het kan bijna dagelijks iets van ons te laten horen, maar het zal wellicht wat minder uitgebreid zijn waarvoor onze excuses. Om die rede zal ook de tweede editie van de rubriek ¨de blik van de verdedigers schrik¨ met Kristof Snelders even in de koelkast worden opgeborgen.

PVW.