StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een oproep van de uitbaters van ons Themacafé op de Freethiel.
Hoi supporters,

Zoals jullie wellicht al weten spelen vrijdag 6 september onze Rode duivels tegen Schotland. Voor de ongelukkigen die geen tickets hebben kunnen bemachtigen of werkverplichtingen hadden, bieden wij bij deze een alternatief.
Kom samen met vrienden,collega´s buren,familieleden,medesupporters de match bijwonen in het Themacafé .Het themacafe bevindt zich onder de tribune en is te bereiken via de Meerminnendam, je rijdt in de Klapperstraat en aan de frituur sla je rechtsaf,de eerste blauwe poort aan je rechterzijde (staat open) daar kan je oprijden en je auto parkeren op de ruime parking. Het café wordt speciaal voor deze avond op z´n Belgisch ingekleed. Hier wordt de match uitgezonden op 2 reuze schermen !! Deuren gaan open vanaf 18.00 uur. Aftrap wedstrijd 20.45 uur. Wij zorgen voor gratis hapjes !!!!!
Kleed jullie zoveel mogelijk in de Belgische kleuren met vlaggen,sjaals,pruiken,shmink, enz. Laat er ons samen een DUIVELS FEEST VAN MAKEN.
Tot vrijdag,
Crew Themacafe.

* YB SKB debuteert zeer verdienstelijk.
Omwille van wat extra vakantie ligt ons publicatieritme net iets langzamer, maar er ontsnapt weinig aan onze aandacht.
In derde provinciale Oost-Vlaanderen debuteerds YB SKB op het terrein van de gedoodverfde titelkandidaat HRS Haasdonk.
De thuisploeg won door een doelpunt in het slotkwartier met het kleinste verschil zodat we kunnen stellen dat het kapitaal geen overschot had tegen de familieclub van de Freethiel.
Zaterdagavond 7 september ontvangt YB SKB alweer buren, ditmaal Sint-Pauwels.

In derde klasse blijven een aantal ploegen die op onze sympathie mogen rekenen, nog altijd op hun eerste competitiepunten wachten.
Zo blijft Berchem voorlopig puntenloos na 0-2 verlies tegen het Waalse Sprimont.
Ook Temse met in zijn rangen heel wat gewezen Freethielgangers waarvan de bekendste Kristof Lardenoit, slaagt er met 0 op 12 niet in wat vertrouwen te tanken met het oog op wedstrijd 5.
Bornem dat wel al 3 punten in de pocket heeft, verloor zwaar de streekderby tegen Rupel Boom (4-1).

PVW.