StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Geen Coosemans, maar Kaminski in doel bij beloften.
De Belgische beloften blijven het met 9 op 9 uitstekend doen in de voorronde van het EK. Maandagavond werd in Leuven met 1-0 gewonnen van Noord-Ierland. Ditmaal geen Colin Coosemans in doel bij de jonge Duivels, maar wel Anderlecht-keeper Kaminski. Beurtrol of geen overtuigende prestatie van Colin in Italië ?

* Vaarwel Kos.
Als alles volgens de planning verloopt zullen wij deze nacht in Zaventem landen na een uiterst deugddoende en zonnige vakantie in Kos.
Er wordt omstreeks dat tijdstip stormachtig weer voorspelt in België, maar wat mij betreft mag het zaterdagavond ook eens flink stormen in de Bergense doelmond. Op de Freethiel tegen op papier betere tegenstanders zoals Gent, Anderlecht en Club Brugge viel het spelniveau best mee, maar in Charleroi en Lierse werd ondermaats gepresteerd. De late gelijkmaker van Veselinovic maakte veel goed, maar het moet veel beter zaterdag in Bergen. Het wordt dringend tijd dat Waasland-Beveren zijn laatste nul (die van het aantal overwinningen) naar de vergeethoek voetbalt.
En om te winnen moet er worden gescoord, maar daar knelde tot nu toe het schoentje. Benieuwd of de verbannen Demjan opnieuw zijn kans krijgt nu Oumarou twee wedstrijden schorsing moet uitzitten na zijn met rood bestraft vergrijp tegen Club Brugge.

PVW.